VM 2022

2 min læsningHjulmand får ros fra klubber: Spillerne er enormt vellidte

Kasper Hjulmand er både glad og stolt over sin landsholdstrup, der samtidig får store roser med på vejen af deres respektive klubber.

2 min læsning
Kasper Hjulmand
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Danmark spillede sig mandag aften til sin tredje sejr ud af fire mulige på blot ti dage, da Østrig blev besejret med 2-0 i et udsolgt Parken.

Dermed topper Danmark sin gruppe i Nations League, selvom det samtidig lykkedes Kroatien at sejre med 0-1 på udebane over Frankrig,

Efter kampen havde Kasper Hjulmand en masse ros til sine spillere, der snart skal begynde at se frem mod den kommende VM-slutrunde i Qatar, som sparkes i gang i november. Dog er han ikke den eneste med roser til de danske spillere, da han tit får positive tilbagemeldinger fra de danske landsholdsspillere daglige arbejdsgivere rundt om i Europa.

– Når jeg tager rundt og snakker med alle de klubber, hvor vi har de her 50 spillere, så er vi enormt vellidte, indleder Kasper Hjulmand over for TV 2 efter kampen mod Østrig og fortsætter:

– Spillerne er ansvarsfulde. De gør de ting, de skal. De tager hånd om andre mennesker. De er nogle gode mennesker.

– Hvorfor kan man ikke være afsindig ambitiøs og voldsom dedikeret til det, som man skal og drømme stort samtidig med, at man kan opføre sig ordentligt? Det er også det, jeg har sagt hele vejen igennem. Hver eneste af de der spillere man ser i dag, de er rollemodeller for vores børn, siger den populære landstræner.

Schmeichel: Parken er det fedeste sted at spille

Danmark spiller sin næste landskamp torsdag den 22. september, når Kroatien venter på udebane.

Herefter slutter man denne omgang af Nations League af med en hjemmekamp i Parken, hvor de forsvarende franske verdensmestre kommer på besøg søndag den 25. september.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer