1 min læsningFCM-back inden kamp: Mand mod mand-dueller bliver afgørende

Joel Andersson tror ikke det bliver en walkover, når holdet fredag skal spille imod oprykkerne fra Lyngby.

1 min læsning
Midtjylland's Joel Andersson, left, duels for the ball with Benfica's Rafa Silva during the Champions League, third qualifying round, first leg soccer match between Benfica and Midtjylland at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Aug. 2, 2022. (AP Photo/Armando Franca)

FC Midtjylland spiller fredag aften ude imod Lyngby, hvor holdet fra heden skal forsøge at rejse sig oven på midtugens 4-1 nederlag på udebane imod Benfica.

FC Midtjyllands egen hjemmeside blev den svenske højreback Joel Andersson spurgt ind til hans tanker om opgøret.

– Jeg forventer mig, at det bliver en hård kamp. Lyngby spiller med trebackkæde og wingbacks, og derfor kunne det meget vel blive en kamp, hvor mand mod mand-duellerne bliver afgørende over hele banen, siger han.

– Vi skal vinde vores dueller, og det bliver noget af det vigtigste. Derudover skal vi arbejde sammen som hold og være kyniske foran deres mål.

– Kampen i morgen er lige så vigtig som de fem sidste opgør i et mesterskabsslutspil. Man er nødt til at være klar til hver kamp og gøre alt for at vinde. Vi ønsker at have flere point i ligaen, og i morgen er første skridt i jagten på at få det.

FC Midtjylland udspillet af Benfica i CL-kvalifikationen

Holdet må siges at have fået en blandet start på sæsonen, da klubben på trods af et sikret europæisk gruppespil valgte at fyre Bo Henriksen som cheftræner, da resultaterne i Superligaen har været alt andet end prangende.

FC Midtjylland har vundet tre af de sidste fire indbyrdes opgør imod Lyngby. Sidst de to hold tørnede sammen i Lyngby var det dog Lyngby der trak sig sejrrigt ud af opgøret.

Timeline

Notifications

Notifikationer