3F Superligaen

Lyngby-cheftræner indrømmer: Horsens er en svær størrelse – det kan i bare spørge F.C. København om

Lyngby BK gæster AC Horsens i aften på CASA Arena, når der er dømt oprykkerbrag i Superligaen. Det bliver en hård kamp om de tre point, som kræver en solid indsats fra den kongeblå sjællænderklub. Det fortæller Lyngby-chefen Freyr Alexandersson.

Lyngby BK gæster AC Horsens
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Den islandske Lyngby-cheftræner Freyr Alexandersson ser frem til kampen mod AC Horsens i aften, der bliver en svær opgave.

Det fortæller han til klubbens hjemmeside, hvor han dog pointerer, at selvom kampen kan blive vanskelig, har de et nyt taktisk mindset med til kampen.

Grabara melder ud: Der går et stykke tid før i ser mig – måske med en ny næse

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er bare fakta, at det er svært at spille imod Horsens – det kan man jo bare spørge FCK om. I de sidste 10 kampe mellem LBK og ACH har målforskellen været et mål eller mindre. Så vi forventer igen en låst kamp, men vi har selvfølgelig en plan imod dem – måske noget andet end vi har gjort i de to kampe i oprykningsspillet, siger Lyngby-cheftræneren og fortsætter:

– I vores to sidste opgør imod dem har de været ekstreme aggressive i duellerne – med over 20 frispark i begge kampe. Det skal vi være i stand til at tage imod. Vi har fået Mathias Kristensen ind, og han er en stærk duelspiller, men det vigtigste er, at han giver os nye og andre muligheder med bolden, lyder det afslutningsvis fra Freyr Alexandersson.

AC Horsens-cheftræner før intenst oprykkeropgør: Ham her skal vi passe godt på

Netop angriberfyrtårnet Mathias Kristensen er én af de navne, der også vækker opmærksomhed i Horsens-lejren. Det kan du læse meget mere om i ovenstående artikel, hvor vi har interviewet Jens Berthel Askou forud for oprykkerduellen.

I de seneste fem indbyrdes kampe mellem klubberne, har AC Horsens trukket sig sejrsrigt ud af fire af kampene, mens de kongeblå fra Lyngby har vundet én.

Du kan desuden se AC Horsens bekræftede trup lige HER.

AGF-kaptajn takkede nej til udlandet: Jeg kan ikke forestille mig et bedre sted

Opgøret mellem AC Horsens og Lyngby BK sparkes i gang kl. 19:00. Du kan følge kampen på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P