3F Superligaen

AC Horsens-cheftræner før intenst oprykkeropgør: Ham her skal vi passe godt på

Når AC Horsens i aften møder Lyngby BK, er der særligt en spiller, de skal være opmærksomme på. Det fortæller Jens Berthel Askou, der er cheftræner for 'Den Gule Fare'.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

AC Horsens skal forsøge at bygge videre på deres flotte sæsonstart med 0-1 sejren i selveste Parken over F.C. København, når de i aftenens enlige superligakamp møder Lyngby BK i en sand oprykkerkamp på CASA Arena.

Det er ifølge AC Horsens-cheftræneren Jens Berthel Askou en intens opgave i en ny indpakning, hvor intet er givet på forhånd. For selvom de havde et mindre overtag i slutningen af sidste sæson i 1. Division, er det noget andet, når det foregår i Superligaen, siger han.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er et rigtigt dygtigt hold, vi spillede en del kamp imod sidste år. Her var vi, i hvert fald i den sidste del af sæsonen, dygtige til at tippe kampene til vores fordel, så det skal vi forsøge, at gøre igen, forklarer Horsens-træneren jovialt til campo.dk.

Rutineret Drachmann: Hvis jeg skulle sætte et All Star-hold, var han første mand

Men Lyngby har dog hentet en angriberforstærkning i form af sidste sæsons topscorer i NordicBet-ligaen, Mathias Kristensen, der er kommet til klubben fra Claus Meyer og Mick Øgendahl-ejede Nykøbing FC.

– Nu har de fået en anden angribertype, som giver dem et andet udtryk i forhold til deres normale offensive mønstre. Vi kender dog Mathias Kristensen godt og har mødt ham flere gange (i NordicBet-ligaen for Nykøbing FC, red.), men vi skal være opmærksomme på ham og være klar på, at han skal dækkes op på en lidt anden måde, lyder det fra den vestjyskfødte cheftræner.

Stærk AC Horsens-trup udtaget til oprykkerbrag mod Lyngby BK

Mathias Kristensen leverede hele 18 scoringer og kunne notere sig for et målscoringssnit på 1,49 mål per kamp. Nu møder han så for første gang AC Horsens og Jens Berthel Askou i superligaregi. Her tror Askou på en tæt og intens kamp, når Lyngby BK gæster AC Horsens.

– Jeg forventer, at det bliver en meget intens og tæt kamp mellem to hold, der begge har fået en god opstart i den nye sæson – og som godt ved, hvor stor en betydning tre point har i den interne kamp, slutter han til campo.dk.

AC Horsens-boss efter stærk premiere: Jo flere kampe vi vinder, desto sværere bliver det at blive ved

AC Horsens tager imod de kongeblå fra Lyngby BK kl. 19:00. Du kan se opgøret på TV3 Sport eller Viaplay. Få desuden det fulde overblik over de største og vigtigste kampe i vores TV Guide.

Vi har desuden skrevet en kommentar, der handler om nogle af de undervurderede superligaklubber. Den kan du læse LIGE HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P