2 min læsningMedie: Salgsindtægterne fra Bruus-handlen kan stige markant – og sende millionregn til Brøndby

23-årige Andreas Bruus blev i går solgt til franske Troyes. Nu meddeler Ekstra Bladet, hvor meget klubben reelt kan indkassere på handlen.

2 min læsning
Andreas Bruus skifter til Troyes AC
Foto: www.estac.fr

Den dynamiske højreback Andreas Bruus skiftede i går officielt fra Brøndby IF til fransk fodbold, hvor han skal tørne ud for Troyes.

Nu er det kommet frem, at handlen kan indbringe markant mere end de 11 millioner, der tidligere har været nævnt. Faktisk kan Carsten V. Jensen ende med at fremstå som en ganske habil forretningsmand, hvis alle klausuler og bonusser bliver opfyldt i Andreas Bruus’ tilfælde.

CV kalder Bruus-salg for win-win: Fortjent han kommer videre – vi bliver ‘godt kompenseret’

Ekstra Bladet beretter nemlig tirsdag, at handlen kan stige til det dobbelte. Altså hele 22 millioner kroner, hvis backprofilen får succes i sin franske klub.

For at beløbet skal stige så markant, kræver det dog, at Bruus får henholdsvis 25 og 50 kampe for Ligue 1-klubben. Opnår han sidstnævnte, vil der skylle en millionregn ind over vestegnen, der svarer til godt og vel det beløb, klubben betalte for danskeren.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Andreas Bruus havde kun 11 måneder tilbage af sin kontrakt med Brøndby IF, og derfor virker salget af den unge powerback, der gerne ville til udlandet, som et økonomisk plausibelt salg. Særligt med udsigten til op imod 22 millioner danske kroner.

Andreas Bruus har spillet 73 kampe for Brøndby IF, siden han i slutningen af 2017 fik førsteholdsdebut mod AGF. Han er udstyret med en femårig kontrakt med den franske klub.

Vejen til Conference League: Overkommelig modstander til Viborg – Brøndby kan møde schweizisk tophold

Har du det fulde overblik over sommerens til- og afgange i din klub? Ellers så kan du få en samlet transferoversigt over alle handler fra Superligaen lige HER.

Timeline

Notifications

Notifikationer