Europæisk Fodbold

Vejen til Conference League: Overkommelig modstander til Viborg – Brøndby kan møde schweizisk tophold

Lodtrækningen til 3. runde af Conference League har netop fundet sted. Læs mere om Brøndby IF og Viborg FF's potentielle modstandere her.

Andreas Bruus kan snart være fortid i Brøndby IF
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix.

Dagens sidste europæiske lodtrækning til Conference League er netop foretaget af UEFA. Her venter der spændende modstandere for henholdsvis Brøndby IF og Viborg FF, hvis de avancerer fra 2. runde.

Europæisk lodtrækning: Bo Henriksen & co. kan møde portugisisk topklub i CL eller serbisk hold i Europa League

Useedede Brøndby IF møder i første omgang polske Pogon Szczecin på udebane torsdag. Ender det med en samlet sejr, kan se frem til at møde vinderen af kampen mellem schweiziske FC Basel og nordirske Crusaders FC i Conference Leagues 3. runde. Her vil BIF starte på hjemmebane.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I Viborg FF’s tilfælde, skal de først og fremmest besejre litauiske Sudova i 2. runde af Conference League-kvalifikationen over to kampe. De starter med en udekamp torsdag.

Herefter venter en mere overkommelig modstander i form af vinderen af opgøret mellem færøiske B36 Tórshavn og Tre Fiori fra San Marino. Her vil viborgenserne ligeledes starte på hjemmebane.

Fælles for begge hold er, at et nederlag vil sende dem ud af europæisk fodbold i denne sæson.

CV kalder Bruus-salg for win-win: Fortjent han kommer videre – vi bliver ‘godt kompenseret’

Tidligere i dag blev det endvidere officielt, at FC Midtjylland skal møde mægtige SL Benfica i 3. runde af Champions League-kvalifikationen, hvis de besejrer AEK Larnaca over to kampe. Hvis de derimod taber til cyprioterne, venter serbiske SK Partizan i Europa League-kvalifikationens tredje runde.

Hvis du vil læse mere om de klubber, som de danske hold kunne have trukket, kan du blive klogere lige HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P