Champions League

Europæisk lodtrækning: FCM kan møde storklub i CL eller serbisk tophold i EL

Der har netop været lodtrækning til 3. runde af Champions League, hvor en stærk modstander venter FC Midtjylland, såfremt de avancerer samlet fra 2. runde-opgøret mod cypriotiske AEK Larnaca. Taber de, venter der serbisk modstand i Europa League-kvalifikationen.

Gustav Isaksen og Mads Døhr Tychosen kan se frem til svær CL-modstander
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Ulvene fra FC Midtjylland indleder dette års Champions League-kvalifikation i morgen på MCH Arena, når AEK Larnaca fra Cypern kommer forbi i den første af i alt to 2.runde-opgør.

Vinder Bo Henriksen & co. samlet over AEK Larnaca, er det netop blevet offentliggjort af UEFA, hvem de danske vicemestre skal op imod.

INDBLIK: Pione Sistos magiske og turbulente fodboldrejse – hvad så nu?

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Her venter den portugiske topklub SL Benfica på udebane i 3. runde af dette års Champions League-kvalifikation.

Tredje runde af Champions League-kvalifikationen afvikles den 2. og 3. august med returkamp den 9. august.

Ender det med et nederlag over to kampe mod AEK Larnaca fra Cypern, bliver det en Europa League-kvalifikationskamp mod serbiske FK Partizan, hvorefter endnu et dobbeltopgør skal vindes for at ramme gruppespillet i Europa League.

Misser de også denne mulighed, skal de forsøge at kvalificere sig til den tredjebedst rangerede turnering, Conference League.

Europæisk lodtrækning: Svær modstand kan vente de danske hold – FCM kan møde storklub i CL

Det er dog værd at hæfte sig ved, at en samlet sejr over AEK Larnaca vil garantere FC Midtjylland Europa League-gruppespil, som midtjyderne også deltog i sidste sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P