2 min læsningMedie: Andreas Bruus sælges til Ligue 1 – Brøndby får tocifret millionbeløb

Ifølge B.T. er Andreas Bruus millimeter fra at være ny spiller i Ligue 1-klubben Troyes. Brøndby scorer et tocifret millionbeløb.

2 min læsning
Brøndby's Andreas Bruus har udlignet til 2-2 og jubler med Andreas Maxsø under superligakampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF på MCH Arena, Herning torsdag den 12. maj 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Brøndby præsenterede torsdag Sebastian Sebulonsen som sommerens første tilgang. På rygtebasis har det lydt, at den 22-årige nordmand rykker til Vestegnen for at erstatte Andreas Bruus, der er på vej ud af klubben.

Torsdag lød det, at det var en fransk klub, der bejlede til den unge wingback.

Fredag fortalte fodbolddirektør Carsten V. Jensen så, at Bruus havde fået fri for at undersøge mulighederne for et skifte, og nu nu er det fastlagt, hvem der nærmer sig den 23-årige Brøndby-spiller.

Officielt: Brøndby IF præsenterer første sommertilgang

Ifølge B.T. er der tale om franske Troyes, som får fornøjelsen af Andreas Bruus. Troyes spiller i Ligue 1, hvor det i sidste sæson blev til en 15. plads.

Nu mangler en underskrift på kontrakten, og den lander angiveligt først i løbet af lørdagen.

Det forlyder, at Brøndby modtager 1,5 millioner euro eller godt 11 millioner kroner for den 23-årige spiller, hvorfor købmandskabet i Bruus/Sebulonsen-byttet må siges at være på plads.

Officielt: Eriksen skifter til Manchester United

Brøndby har angiveligt betalt ni millioner kroner for den nytilkomne nordmand. ‘CV’ og co. ‘tjener’ derved to millioner kroner på byttet.

Bortset fra en enkelt lejeaftale i Roskilde har han spillet hele sin karriere på Vestegnen.

Timeline

Notifications

Notifikationer