3F Superligaen

Superligaen er tilbage – det samme er Grabara med AGF-stikpille: Jeg kan ikke lide middelmådige steder

Superligafodbolden triller igen og allerede før første FCK-kamp er Kamil Grabara ude med riven. Målmanden sender stikpille til AGF.

FC Københavns målmand Kamil Grabara jubler over sejren i 3F Superliga-kampen mellem AaB og FC København på Aalborg Portland Park, søndag den 3. april 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Superligaen har ligget i dvale i knapt to måneder. Det samme har kontroverserne omkring Kamil Grabara.

Sidste sæson bød på en perlerække af episoder, der omhandlede FCK-keeperen. I marts mødtes Viborg og AGF til en kamp, hvor bølgerne gik højt.

Her var Grabara ikke bleg for at kritisere sin tidligere holdkammerat Nicolai Poulsen. Du kan få et overblik over episoderne fra sidste sæson nederst i artiklen.

Hvis ikke Poulsen-episoden har gjort forholdet til eks-klubbens fans iskoldt, så forsøger Grabara igen med en kommentar til Ekstra Bladet.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Her blev den polske målmand præsenteret for en række påstande. Til påstanden “F.C. København betyder mere for dig end AGF” var svaret klart.

– Ja, det gør de. Jeg kan godt lide mennesker omkring mig, der tror på dem selv og har høje ambitioner. Når jeg går rundt og siger, jeg vil vinde ligaen (med FCK) er det helt normalt, siger FCK-keeperen og fortsætter.

– Andre steder får man at vide, at man ikke må sætte forventningerne for højt. Jeg kan ikke lide at være middelmådig, jeg kan ikke lide middelmådige steder og jeg kan ikke lide folk, der er bange, så at komme til FCK er den bedste beslutning i min karriere indtil videre, siger Grabara til Ekstra Bladet.

Uwe Rösler varsler formationsskifte i AGF: Sådan kommer vi til at spille

Grabara og F.C. København tager søndag eftermiddag imod oprykkerne fra AC Horsens. Kampen starter klokken 16.00 og kan følges på 6’eren eller Discovery+

Grabara-episoder fra seneste sæson

Stikpille til Brøndby i interview om forestående AaB-kamp.

En sviner til Nicolai Poulsen efter opgøret i Aarhus.

Hoveren overfor AaB-fans efter 1-0-sejr i Aalborg.

Nedgørelse af modstanden efter kampen mod Brøndby.

Sparkede bold efter AaB-fans.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P