3F Superligaen

Tumult mellem målmænd efter kampen: AaB-keeper forklarer

Jacob Rinne var ikke tilfreds med Kamil Grabaras opførsel efter AaB tabte hjemme med 0-1 til FCK søndag aften.

Jacob Rinne var utilfreds med Kamil Grabara efter kampen mellem AaB og FCK.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB sad på første halvleg, men ligesom så mange andre hold i Superligaen, formåede de ikke at få bolden over stregen mod F.C. København.

Derfor kunne Superligaens førerhold smide hænderne i vejret og fejre en udesejr på 0-1 mod AaB, efter at have taget styringen over kampen i anden halvleg.

FCK-debutant fik en drømmestart imod AaB

FCK’s målmand, Kamil Grabara, fejrede naturligvis også sejren over AaB. Den polske keeper havde i forvejen et anstrengt forhold til AaB’s fans, efter han tilbage i november sparkede en bold ud mod dem, og det forhold er næppe blevet ændret til det bedre efter søndagens kamp.

Kort efter slutfløjt opstod der således tumult mellem de to keepere, efter Kamil Grabara havde fejret sejren på en “dårlig måde” mod AaB’s fans. Der kom dog styr på gemytterne igen, efter holdkammeraterne fik de to keepere adskilt. Jacob Rinne forklarer nu situationen til Viaplay.

– Jeg kan se, at der flyver ting ned mod ham fra vores fans, hvilket ikke er okay. Men jeg synes, man kan håndtere det på en bedre måde, end at stå og fejre sejren foran vores fans.

– Jeg står op for mine fans og mine spillere, og det er egentlig bare det.

– Han fejrede foran vores fans på en, efter min mening, dårlig måde. Men det er som sagt fodbold, og der sker ting. Og det er også sjovt nogle gange, når der er lidt ballade. Men jeg står op for mine fans, lyder det fra Jacob Rinne.

Du kan se klippet af de to målmænds infight øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P