3F Superligaen

VAR-konklusion: Grabara skulle have været vist ud mod AaB

F.C. Københavns polske målmand, Kamil Grabara, sparkede i weekendens kamp mod AaB bolden ud mod hjemmeholdets tilskuere, og selvom han fik et gult kort for forseelsen, så skulle kuløren på kortet have haft en anden farve.

Kamil Grabara skulle ikke have spillet kampen mod AaB til ende. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

F.C. København var foran 1-3, da Kamil Grabara i søndagens kamp mod AaB sparkede tog bolden i hånden og sparkede den ud mod de aalborgensiske tilskuere.

Kampens dommerteam med dommer Jakob Kehlet i spidsen så situationen og tildelte københavnernes målmand med et gult kort, men faktisk skulle han have haft det røde kort. Det forklarer formanden for DBU’s dommerudvalg Michael Johansen.

– Konklusionen er, at det er en forseelse til rødt kort, og VAR skulle have grebet ind på den, og derfor har vi registreret det som en fejl. På banen giver de gult kort, og VAR stiller sig selv spørgsmålet om det er åbenlyst forkert, forklarer Michael Johansen.

– VAR går ind og tillægger det forhold, at der er et net, og at ingen spillere bliver udsat for væsentlig fare, og at det er mere i frustration og altså usportslig adfærd, men når vi går ind og ser på det efterfølgende, så er vores klare vurdering, at den type adfærd er forbundet med udvisning, lyder det videre fra Johansen.

Med det manglende røde kort fik F.C. København lov at spille kampen færdig med alle mand på banen. I situationen resterede der godt tre minutter af den ordinære spilletid, og F.C. København havde endnu ikke gjort brug af alle sine udskiftninger, hvorfor reservemålmand Kalle Johnsson formentlig var blevet kaldt i aktion, hvis VAR-vognen havde grebet ind.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P