2 min læsningEkspert om Eriksen-skifte: Det er spektakulært

Christian Eriksen er fredag skiftet til Manchester United. Det får TV2's fodboldekspert Morten Bruun til at hive de store gloser frem og kalde skiftet for spektakulært.

2 min læsning
Christian Eriksen skifter til Manchester United
Foto: REUTERS/Christian Hartmann/File Photo,

Christian Eriksen har fredag skrevet under på en tre-årig kontrakt med Manchester United. Et kæmpestort skifte, hvis man spørger TV2 Sportens fodboldekspert Morten Bruun.

Selvom klubben for nuværende ikke har samme styrke som tidligere, mener Bruun, at det er spektakulært, at Eriksen fremover skal tørne ud for De Røde Djævle.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app


– Det er et spektakulært skifte. Manchester United er stadig Manchester United, selv om holdet ikke har spillet særligt godt de seneste sæsoner og lige nu ikke er blandt verdens ti førende hold i styrke. Men det er stadig et kæmpestort skifte, og synet af Eriksen i en United-trøje bliver da meget godt, siger Morten Bruun, der selv er fan af Eriksens nye klub.

Officielt: Eriksen skifter til Manchester United

Om Eriksen får plads i startopstillingen til de helt store kampe eller må lade sig tage til takke med spilletid mod mindre hold, er fodboldeksperten ikke i tvivl om, at der er spilletid at hente for danskeren i United.

– Som jeg ser det, skal Eriksen kæmpe med Bruno Fernandes om en plads på holdet. Jeg er spændt på at se, om Eriksen kommer til at spille mod Manchester City om søndagen, eller om han skal spille Europa League mod mindre hold om torsdagen, siger Morten Bruun.

Lindegaard revser United: Eriksen kan ændre på diva-mentaliteten

Manchester United, der lige nu er på træningstour i Asien og senere Australien, tager hul på den nye Premier League-sæson den 7. august hjemme på Old Trafford mod Brighton.

Timeline

Notifications

Notifikationer