2 min læsningLindegaard revser United: Eriksen kan ændre på diva-mentaliteten

Anders Lindegaard mener, at kulturen i Manchester United er præget af en diva-mentalitet, hvor det ikke altid handler om fodbold.

2 min læsning
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen er angiveligt meget tæt på et skifte til Manchester United. Det skulle således blot være et spørgsmål om tid, før danskeren bliver præsenteret som ny Manchester United-spiller.

I den forbindelse har den tidligere Manchester United-målmand Anders Lindegaard talt med 101 Great Goals, hvor han glæder sig over Christian Eriksens retur til topfodbold i England.

Medie: Så meget vil Eriksen have i løn

– Det er et eventyr. Ingen havde set den komme, og jeg er bare så glad på Christians vegne, da han har været i stand til at komme tilbage på en så fantastisk måde, siger Anders Lindegaard om sin landsmands comeback til fodbolden.

Anders Lindegaard storroser også Christian Eriksens indstilling til fodbolden.

– Han er ikke i fodbold for berømmelse, penge, luksuslivet eller for at vise sig frem. Christian spiller fodbold af kærlighed til spillet – på en måde, som jeg ved, andre ikke er.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Af den grund passer han rigtig godt til United, som set udefra er blevet til en klub med massere diva-mentalitet. Mange spillere, der har mange følgere på sociale medier.

Dog sender Anders Lindegaard stikpiller til kulturen og mentaliteten i Manchester United, som han ikke mener, stemmer overens med en storklub.

Tallene lyver ikke: Eriksen jorder United-spillere

– Christian kommer ind som en helt anden karakter. Han kunne ikke være mere ligeglad med følgere på sociale medier. Han kunne ikke være mere ligeglad med smarte biler eller dyre ure. Det eneste han bekymrer sig om, er at spille fodbold, nyde fodbold og gøre det til det smukke spil, som vi alle ønsker, det skal være, siger målmanden.

Anders Lindegaard spiller nu i Helsingborgs IF men nåede 29 optrædener for Manchester United.

Timeline

Notifications

Notifikationer