2 min læsningOfficielt: Eriksen skifter til Manchester United

Manchester United har netop offentliggjort, at Christian Eriksen tilslutter sig storklubben.

2 min læsning
Christian Eriksen Manchester United kontrakt
Soccer Football - Premier League - Brentford v Leeds United - Brentford Community Stadium, London, Britain - May 22, 2022 Brentford's Christian Eriksen applauds the fans after the match REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Christian Eriksen har fundet sin næste destination i karrieren.

Det bliver et skridt tilbage op ad rangstigen for danskeren, da Manchester United er klubben, der netop har præsenteret Eriksen som nyeste spiller i den ellers stjernespækkede trup.

Christian Eriksens kontrakt løber til 2025.

– Manchester United er en speciel klub, og jeg kan slet ikke vente med at starte. Jeg har haft det privilegium at spille på Old Trafford mange gange men at gøre det i den røde United-trøje bliver en fantastisk følelse, siger Eriksen til klubbens hjemmeside.

Danskeren er også sikker på, at han har valgt rigtigt, da han kender Uniteds manager, Erik ten Hag, særdeles godt.

– Jeg har set Eriks (ten hHag, red.) arbejde i Ajax og ved, hvordan han og hans stab går op i detaljer og forberedelse hver dag. Det er tydeligt, at han er en fantastisk træner. Efter at have talt med ham og lært mere om hans vision og den måde, han ønsker, at holdet skal spille på, er jeg endnu mere spændt på fremtiden.

Download campo.dk’s app og få alle dine nyheder leveret direkte til mobilen. Vi dækker dansk og internationalt fodbold tæt – time for time.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg har stadig store ambitioner i spillet, der er enormt meget, som jeg ved, jeg kan opnå, og det her er det perfekte sted at fortsætte min rejse, siger Eriksen.

Thomas Frank og Brentford forsøgte ellers længe at forlænge med Eriksen, men det bliver altså i stedet de røde djævle, der disponerer over den danske stjerne i næste sæson.

Skiftet til Manchester United er Christian Eriksens fjerde i karrieren. I 2009 skiftede den dengang 16-årige midtbanekreatør fra OB’s U-19 hold til Ajax, hvor danskeren satte sit navn på verdenskortet.

Siden har han spillet i Tottenham, Inter og senest Brentford på en halvårig kontrakt, der udløb efter sidste sæson.

Timeline

Notifications

Notifikationer