Premier League

Wilshere stopper fodboldkarrieren – nu reagerer fransk kulttræner

Jack Wilshere har spillet sin sidste fodboldkamp på professionelt plan, hvilket ifølge Arsene Wenger er den rigtige beslutning.

Jack Wilshere er færdig som fodboldspiller
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Fredag eftermiddag valgte Jack Wilshere, at trække stikket som fodboldspiller i en alder af blot 30 år.

Nu fortæller den tidligere Arsenal-chef, Arsene Wenger, at det er en markant fodboldpersonlighed, der nu har indstillet karrieren.

– For mig er det et trist øjeblik, fordi Jack er en exceptionel fodboldspiller. (…) Han har været et exceptionelt fodboldtalent, men spillede ikke nok på grund af skader, lyder det fra den nu 72-årige Arsene Wenger til Sky Sports, hvor han samtidigt understreger, at tidspunktet er det rette for den tidligere engelske landsholdsspiller.

Jack Wilshere stopper karrieren

Det var da også den selvsamme franskmand, der tilbage i 2008 tog Jack Wilshere med op på førsteholdet, og dermed lagde grundstenene til englænderens spirende fodboldkarriere.

– Han var modig, han var talentfuld, han var ikke bange for nogen. Derfor mente vi i Arsenal, at han kunne starte i en meget ung alder. Han startede som 16-årig, og det er exceptionelt. Han viste med det samme, at han havde evnen til at være en nøglespiller, slutter han.

Wilshere siger farvel: Klubben viste mig tillid, som ikke mange andre var villige til

Karrieren var dog udfordret af de mange skader, som Wilshere har pådraget sig igennem tiden. Ikke desto mindre fik han, udover Arsenal og AGF, repræsenteret klubberne Bolton, Bournemouth og West Ham, mens han optrådte 34 gange for det engelske A-landshold.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Flere medier skriver endvidere, at det næste kapitel for Wilshere øjensynligt bliver i hans hjerteklub Arsenal, hvor han skal være ungdomstræner. Dette er dog ikke bekræftet af Wilshere selv.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P