Premier League

Officielt: Jack Wilshere har sin fodboldfremtid på plads

Det skulle ikke tage Jack Wilshere lang tid, før han fandt sig et nyt job indenfor fodboldverdenen.

Jack Wilshere
Foto: arsenal.com

Jack Wilshere stoppede i fredags sin aktive fodboldkarriere, efter han og AGF blev enige om ikke at forlænge kontrakten i den østjyske klub.

Det skulle dog ikke tage den tidligere engelske landsholdsspiller længe om at finde et nyt job – tilmed i hans gamle hjerteklub, Arsenal.

Wilshere er mandag nemlig blevet præsenteret som Arsenals nye U18-træner, hvor han får hovedansvaret for de unge talenter hos The Gunners.

Jack Wilshere stopper karrieren

– Det er en kæmpe ære for mig, at få dette job. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker Arsenal. Jeg elsker, hvad klubben står for, og en stor del af mit liv blev brugt på netop dette akademi. Nogle af de bedste dage i mit liv endda. Det er en stor mulighed for mig, og jeg er klar.

– Jeg er virkelig spændt og ser frem til at arbejde med denne gruppe, samt spille en rolle i udviklingen af stærke, unge “Gunners”. Det er en speciel følelse, at være en del af Arsenal-familen.

Campo mener: Disse 12 superligaspillere bør skifte klub i sommerens transfervindue

– Selvom jeg forlod klubben for år tilbage, har mit hjerte altid været i Arsenal. Jeg kan ikke vente med at komme i gang og hjælpe de her unge spillere med at trives, sammen med min stab rundt om mig, siger Jack Wilshere til klubbens hjemmeside.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den nu tidligere aktive midtbanespiller spillede selv 197 kampe for Arsenal mellem 2008 til 2018, hvor han vandt FA Cuppen to gange og FA Youth Cup en enkelt gang.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P