1 min læsningMedie: Ronaldo-agent turnerer med salgstale – tilbudt til Paris Saint-Germain

Jorge Mendes, der er agent for Cristiano Rolando, rejser tilsyneladende Europa tyndt for at finde en ny arbejdsgiver til den portugisiske superstjerne.

1 min læsning
Cristiano Ronaldo, Manchester United
FILE PHOTO: Cristiano Ronaldo saluant le public après la victoire des siens. /Photo prise le 9 juin 2022/REUTERS/Pedro Nunes/File Photo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I de seneste uger har rygterne floreret om Cristiano Ronaldos fremtid på Old Trafford. Den portugisiske superstjerne drømmer sig angiveligt væk fra Manchester i jagten på deltagelse i Champions League.

Tidligere har både Chelsea og FC Barcelona været nævnt som potentielle arbejdsgivere for Ronaldo, men stjernens agent, Jorge Mendes, har haft travlt.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ifølge Le Parisien har Mendes også været forbi den franske hovedstad for at banke på døren med et Ronaldo-tilbud.

Det vækker nok et par drømme i de fleste fodboldfans at kunne have en offensiv med Kylian Mbappé, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Medie: United og Barca er nået til enighed om svimlende pris på de Jong

Alligevel bed PSG-ledelsen ikke på den 56-årige fodboldagents tilbud, hvorfor døren til en fransk fremtid for Ronaldo formentlig er lukket.

Manchester United har netop slået Liverpool med 4-0 i en testkamp under opstarten i Thailand. Her er Ronaldo ikke til stede, da han ifølge klubben ikke kunne komme med på Asien-turen af familiære årsager.

Timeline

Notifications

Notifikationer