1 min læsningMedie: Chelsea-ejer har haft møde med Ronaldos agent

The Athletic melder, at Chelseas nye ejer, Tedd Boehly, har mødtes med Cristiano Ronaldos agent for at drøfte et muligt skifte.

1 min læsning
Cristiano Ronaldo rygtes til Bayern München
Foto: REUTERS/Ian Walton
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Cristiano Ronaldo har stadig et år tilbage af sin kontrakt med Manchester United, som han gjorde comeback for i den forgangne sæson.

Den 37-årige portugiser er blevet rygtet til flere topklubber som eksempelvis PSG og Bayern München, og nu tyder meget på, at Chelsea også godt kunne finde en plads på sit hold til rutinerede Ronaldo.

Dansk Arsenal-talent blev dobbelt målscorer i debutkamp

The Athletic mener nemlig at vide, at den nyslåede Chelsea-ejer, Tedd Boehly, i sidste uge afholdt et møde med Ronaldos agent, Jorge Mendes, hvor et muligt Chelsea-skifte skulle være blevet nævnt.

Mediet beretter dog intet om, hvorvidt Chelsea har tænkt sig at byde på Ronaldo i dette transfervindue. Manchester United skulle angiveligt heller ikke have intentioner om at ville skille sig af med den femdobbelte Ballon d’Or-vinder.

På trods af sin fremskredne alder er Ronaldo stadig garant for et hav af scoringer, hvilket han beviste i den nyligt afsluttede sæson, hvor han bidrog med 18 Premier League-scoringer.

Timeline

Notifications

Notifikationer