LaLiga

Medie: United og Barca er nået til enighed om svimlende pris på de Jong

Frenkie de Jong har i mange dage været rygtet til Manchester United. Nu er klubberne angiveligt nået til enighed.

Barcelona's Dutch midfielder Frenkie De Jong (L) and teammates take part in a training session at the Joan Gamper training ground in Sant Joan Despi, near Barcelona on July 12, 2022. (Photo by Pau BARRENA / AFP)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mandag berettede flere medier, at repræsentanter fra Manchester United var i Barcelona, og det var ikke kun for at nyde seværdigheder som La Sagrada Familia eller Park Güell.

Derimod var det i forretningsøjemed, da Frenkie de Jong med hastige skridt nærmer sig en tilværelse i Manchester United.

Spanske AS fortalte, at repræsentanterne fra United mødtes med dele af FC Barcelonas sportslige ledelse. Her var øverste punkt på dagsordenen Frenkie de Jong, og hvor stor en eventuel transfersum på hollænderen skal være.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Tirsdag forlyder det, at mødet har været frugtbart, og at parterne er blevet enige om en overgangssum. Ifølge AS er prisen for midtbanespilleren landet på 85 millioner euro eller godt 600 millioner kroner.

Det er samme pris, som FC Barcelona i sin tid betalte for Frenkie de Jong, da han kom til den catalanske storklub fra Ajax.

Medie: FC Barcelona vil rive Braithwaites kontrakt i stykker!

Barca er tilsyneladende presset til at sælge den hollandske superstjerne grundet en skrantende økonomi, der blandt andet sætter en stopklods for registrering af nytilkomne Andreas Christensen og Franck Kessie.

Nu mangler der angiveligt kun forhandlingerne mellem Frenkie de Jong og Manchester United, før Erik ten Hag kan genforenes med superstjernen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P