2 min læsningBekræftet: City forlænger kontrakten med spansk midtbaneprofil

Manchester City har tirsdag formiddag offentliggjort, at de forlænger aftalen med Rodri.

2 min læsning
Foto: mancity.com

Rodrigo, bedre kendt som Rodri, har været en absolut profil for Pep Guardiolas Manchester City-mandskab gennem flere sæsoner, og nu er han at finde i klubben mange år frem.

Den 26-årige midtbaneslider har fået en kontrakt, der løber frem til sommeren 2027. Det skriver klubben på deres hjemmeside.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I et interview til Manchester Citys hjemmeside, forklarer Rodri, at han ikke skulle bruge særlig lang betænkningstid.

– Det var en nem beslutning for mig, selvfølgelig vil jeg fortsætte min karriere i klubben. Jeg er meget stolt over det, jeg allerede har præsteret her i klubben og vi er slet ikke færdige med at skrive historie. Jeg er så glad for at fortsætte her, lyder det afsluttende fra Rodri.

Transferjournalist: Manchester City vil forlænge med profileret trio

Dermed har ‘The Citizens’ nu skrevet ny kontrakt med én af de tre spillere, de angiveligt ønsker at holde på i klubben. De næste i rækken er den engelske landsholdsspiller Phil Foden og algeriske Rihad Mahrez.

De forsvarende engelske mestre har allerede hentet flere prominente spillere til klubben i form af Erling Braut Haaland, Kalvin Phillips og Julian Alvarez.

Hvem er Gabriel Jesus? – Få historien om Arsenals nye brasilianske stjerneangriber!

Den anden vej ryger Raheem Sterling med stor sandsynlighed afsted til konkurrenterne fra Chelsea, hvor han allerede skulle have bestået lægetjekket. Den hollandske stopper Nathan Aké tager angiveligt den samme billet til London. Blandt de bekræftede salg, er Gabriel Jesus‘ transfer til ‘The Gunners’.

Timeline

Notifications

Notifikationer