LaLiga

Spansk medie: FC Barcelona sender stærkt signal til Braithwaite – udeladt fra træningslejr

Ifølge det normalt pålidelige spanske medie AS, er danske Martin Braithwaite ikke udtaget til FC Barcelonas træningslejr.

Martin Braithwaite er ikke udtaget til træningslejren
Foto: REUTERS/Albert Gea
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den spanske storklub FC Barcelona vil gerne af med 31-årige Martin Braithwaite i dette transfervindue, selvom danskeren efter sigende gerne vil blive i klubben, hvor han har to år tilbage af kontrakten.

I mellemtiden er der så kommet en ny dansker til storbyen i form af Andreas Christensen, og selvom de ikke spiller på samme position, tyder det grangiveligt på, at det bliver et scenarie, hvor den enes død, bliver den andens brød.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Spanske AS beretter nemlig mandag eftermiddag, at Martin Braithwaite, og fire andre angiveligt uønskede spillere, ikke kommer til at tage med på FC Barcelonas preseason-tour til USA.

Medie: Her er prisen for Braithwaite

Det drejer sig yderligere om målmanden Neto, forsvarsstopperne Óscar Mingueza og Samuel Umtiti, mens også midtbanespilleren Riqui Puig får lov at blive i Spanien.

Det ser derfor svært ud for Braithwaite, som længe har danset fremtidslimbo med FC Barcelona, og hvis historien holder, er det et tydeligt og stærkt signal, der bliver sendt fra klubben: De vil af med danskeren.

Langt om længe: “AC” bliver præsenteret i FC Barcelona – se det her!

Det er blevet til 57 kampe, ti mål og fem assists for den danske landsholdsspiller i Barcelona-trøjen, siden han skiftede til klubben i 2020 fra Leganes.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P