2 min læsningAmbitiøs FCK-stopper: Vi skal vinde ‘The Double’ – og komme i Champions League!

Davit Khocholava er klar i mælet. F.C. København skal vinde mesterskabet, pokalen og kvalificere sig til Champions League.

2 min læsning
Davit Khocholava vil vinde det hele med F.C. København
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Den 29-årige forsvarsspiller Davit Khocholava fra de forsvarende danske mestre F.C. København er ikke i tvivl, da han bliver spurgt ind til klubbens målsætning for den næste sæson.

Han vil vinde ‘The Double’ og avancere i Champions League. Det fortæller han i et interview med FCK’s hjemmeside.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Mine forventninger er at vinde Superligaen igen, vinde pokalen igen og komme i Champions League, lyder det stålfast fra stopperen, der har spillet 34 kampe for ‘Løverne’, siden sit skifte fra Shaktar Donetsk i 2021.

OB’s cheftræner: Målsætningen hedder top seks, men udfordringen er stor

Han glæder sig desuden over konkurrencen om de defensive pladser på holdet, efter Denis Vavro er blevet købt permanent fra italienske Lazio.

– Jeg er stoppet med at tælle, hvor mange gange han har været her. Men det er dejligt, han er tilbage på holdet. Det er godt at presse os selv, og derfor ser jeg det som en god ting, at Denis (Vavro, red.) er blevet købt, lyder det muntert fra den stærke forsvarspiller.

Vavro og Khocholava kommer til at kæmpe med Nicolai Boilesen og Marios Oikonomou om pladserne i det centrale forsvar.

Dansk landsholdsbobler indrømmer: Måtte tage væksthormoner

FCK har desuden haft en glimrende sæsonopstart, hvor de har vundet de seneste to opgør med henholdsvis 7-0 over Feyenoord og 4-2 over Club Brügge.

De starter ud med at møde AC Horsens i Parken d. 17. juli i superligapremieren.

Timeline

Notifications

Notifikationer