1 min læsningHaaland puster til rivalisering: Jeg kan ikke lide at nævne navnet

Erling Haaland er ikke i tvivl om, hvem han glæder sig mest til at spille mod i den kommende Premier League-sæson.

1 min læsning
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Søndag eftermiddag præsenterede Manchester City klubbens nye signings på på Etihad Stadium: Julian Alvarez, Erling Haaland, Kalvin Phillips og Stefan Ortego Moreno.

Fire nye tilgange som alle blev præsenteret på Etihad Stadium, hvor der var DJ og pressekonference med nyerhvervelserne.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Og her var Erling Haaland ganske naturligt hovednavnet, der tiltrak mest opmærksomhed.

– Det er et specielt øjeblik for mig, og jeg håber, de første par uger af preseason hurtigt er overstået, så vi kan spille de vigtige kampe, sagde nordmanden på pressemødet og fortsætter:

– Forventningen til denne sæson er at komme ind på det nye hold, lære alle folk at kende og skabe kemi med det samme. Og så vil jeg have det sjovt. Når jeg har det sjovt, scorer jeg mål og vinder kampe.

Netop sjovt har Erling Haaland haft det i sin Dortmund-tid, hvor angriberen noterede sig for 88 kampe med 85 scoringer til følge.

Avis: Haaland har to frikøbsklausuler i City – begge på over en milliard kroner

Endeligt blev nordmanden spurgt til, hvem han glæder sig mest til at spille mod i den kommende sæson. Og her var svaret klart.

– Jeg må sige, at jeg ikke kan lide at nævne navnet – men Manchester United.

Manchester City indleder Premier League-sæsonen mod West Ham den 7. august.

Timeline

Notifications

Notifikationer