1 min læsningAvis: Haaland har to frikøbsklausuler i City – begge på over en milliard kroner

Erling Haaland skiftede som forventet til Manchester City denne sommer, og nu forlyder det sig, at den norske stjerne har fået indskrevet hele to frikøbsklausuler i sin nye kontrakt.

1 min læsning
Erling Haaland, Haaland Pris, Haaland frikøbsklausul, Manchester City, Real Madrid.
Foto: Marko Djurica/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Erling Haaland skiftede langt om længe fra Dortmund til Manchester City først på sommeren.

Her blev han udstyret med en lang kontrakt frem til 2027, men med den seneste udvikling i fodboldens verden, er Manchester City næppe sikrede, at han bliver hele perioden – om de vil det eller ej.

Således skriver spanske Marca, at den 21-årige nordmand har fået indskrevet hele to frikøbsklausuler i sin kontrakt med de forsvarende engelske mestre.

Den første klausul kan allerede udløses fra sommeren 2024. Her kan pengestærke klubber hente Haaland for 200 millioner euro, svarende til lige i underkanten af 1,5 milliarder kroner.

Allerede et år senere, i 2025, daler prisen med den anden frikøbsklausul.

Her skal man “blot” finde 125 millioner euro frem, svarende til 1,3 milliarder kroner.

Den spanske avis spekulerer derfor også i, at Real Madrid skulle have udset sig den norske stjerne i 2024, hvor den første klausul altså kan udløses.

Haaland var til prøvetræning i FCK – satsede på to danskere i stedet

Erling Haaland blev hentet til Manchester City netop ved at udløse en frikøbsklausul. Den lyseblå Manchester-klub skulle dog “kun” diske op med 445 millioner kroner.

Timeline

Notifications

Notifikationer