Premier League

Officielt: Nu har Haaland skrevet under

Erling Haalands skifte til Manchester City har ventet længe, og nu bekræfter klubben endelig, at den norske stjerne har skrevet under på en kontrakt med de forsvarende engelske mestre.

Officielt Erling Haaland Manchester City.
Foto: Ntb/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City kan langt om længe mandag bekræfte, at det norske stjerneskud, Erling Haaland, har skrevet under på en kontrakt med den engelske storklub. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Her fremgår det, at Erling Haaland tilslutter sig Manchester City den 1. juli, og at kontrakten løber frem til sommeren 2027.

– Dette er en stolt dag for mig og min familie, lyder det fra Erling Haaland til Manchester Citys hjemmeside i forbindelse med skiftet.

Bekræftet: Priske får følgeskab af to danskere i Sparta Prag

– Der er så mange verdensklasse-spillere på det her hold, og Pep (Guardiola, red.) er en af de største managers nogensinde, så jeg tror, jeg er kommet til det rette sted for at indfri mine ambitioner, lyder det videre fra den 21-årige målmaskine.

Haaland blev købt fri af den engelske storklub, som indløste frikøbsklausulen på cirka 446 millioner kroner, og indtræder nu blandt klubbens bedst betalte spillere i forhold til lønkroner. Dog overgår han ikke belgiske Kevin De Bruyne, der får i omegnen af 3,2 millioner kroner om ugen.

Haaland sender “lillebror” hjem med et nederlag i bagagen

Det er dermed i sandhed en vaskeægte målmaskine, der nu er endegyldigt præsenteret i den blå Manchester-klub. I Borussia Dortmund scorede den norske landsholdsangriber magiske 86 mål i 89 optrædener, og inden da leverede han 29 mål i 27 kampe, da han tørnede ud for østrigske Red Bull Salzburg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P