3F Superligaen

Wilshere siger farvel: Klubben viste mig tillid, som ikke mange andre var villige til

Jack Wilshere valgte ikke at forlænge sin kontrakt med 'De Hviie'. Nu sender han et digitalt afskedsbrev til klubben og dens fans.

Jack Wilshere i duel med Emmanuel Sabbi
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Den tidligere Arsenal-profil Jack Wilshere tog i går sin afsked med AGF, efter sigende grundet en fælles beslutning med klubben og sit bagland.

Selvom Wilshere kun fik 14 gange under bæltet, hvoraf ingen af superligaoptrædener endte med en sejr, er det er tilfreds englænder, der nu takker af.

AGF bekræfter: Wilshere har truffet sit valg

– Min tid hos AGF er slut. Jeg og klubben er blevet enige om, at det er bedst for mig at komme videre. Jeg vil gerne takke alle i AGF for den støtte og tillid, de gav mig fra første dag. Klubben viste mig tillid, som ikke mange andre var villige til at give, nuancerer han i et Instagram-opslag og fortsætter:

– Selvom det var svært at opnå resultater, var fansenes støtte til mig og holdet utrolig. Tak for at byde mig velkommen i jeres klub og by. Jeg ønsker jer alt det bedste i fremtiden, siger han.

FCM bekræfter: Anders Dreyer skifter permanent til klubben

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Nu er det så op til den 30-årige midtbanekreatør, at være kreativ for at finde fremtidens arbejdsgiver. Her vil han ikke konstatere andet, end at han undersøger markedet.

– Personligt overvejer jeg alle mine muligheder, slutter han.

Nu står Wilshere så tilbage med dette scenarie, medmindre andet skulle dukke op for den rutinerede midtbanespiller. Her skulle en rolle hos Arsenal være aktuel, mens en eksperttjans hos et medie også kunne være en mulighed.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P