1 min læsningWilshere i tænkeboks: Har tre vidt forskellige kort på hånden

30-årige Jack Wilshere har endnu ikke truffet en beslutning om sin fremtid, som kan byde på lidt af hvert for den tidligere engelske landsholdspiller.

1 min læsning
Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Jack Wilshere rykkede i foråret til AGF, men det var som om, at nyhedsværdien overskyggede spillerpræstationerne på fodboldbanen.

Ikke desto mindre har sportschefen i AGF advokeret for, at man gerne vil forlænge med den kreative midtbanespiller, som frit kan forhandle med andre klubber i skrivende stund. Her er der dog fortsat status quo.

Medie: AGF i konkurrence med Arsenal om Wilshere

I mellemtiden er der så dukket andre jobtilbud op for Wilshere, som er to helt andre jobprofiler.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Flere engelske kilder skriver, at Jack Wilshere har været i dialog med Arsenal om et job som ungdomstræner, hvor han i forvejen har stærke relationer. Nogle fanfora skriver sågar, at det allerede er bekræftet.

Ikke desto mindre har Wilshere på det seneste været tilknyttet som ekspert hos mediet talkSPORT, der huserer i hjemlandet England. Der er dog fortsat ikke meldt noget ud fra officiel kant, hvor den kontraktløse midtbanemaestro vil fortsætte sin karriere – eller om han vil foretage jobskifte.

Wilshere: Der kommer et tidspunkt, hvor han skal forløse sit potentiale

Wilshere opnåede 14 superligakampe hos ‘De Hviie’ i foråret, hvor han dog aldrig formåede at gå fra banen sammen med sin holdkammerater som sejrsherre.

Timeline

Notifications

Notifikationer