2 min læsningSky Sports om Ronaldo-salg: Klubben vil lytte til bud på verdensstjernen!

Transfersagaen med Cristiano Ronaldo har nu taget en drejning. Det skriver Sky Sports torsdag.

2 min læsning
Cristiano Ronaldo, Ronaldo, Manchester United, Bayern München, Robert Lewandowski, Lewandowski
(FILES) In this file photo taken on April 28, 2022, Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo applauds supporters after the English Premier League football match between Manchester United and Chelsea in Manchester, England. - US district judge, Judge Jennifer Dorsey, in Las Vegas on June 10, 2022, dismissed a rape lawsuit against Ronaldo, castigating the legal team behind the complaint. Dorsey threw out the case brought by Kathryn Mayorga of Nevada, who alleged she was assaulted by the Portuguese soccer star in a Las Vegas hotel room in 2009. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Skal jeg blive – eller jeg skal gå?

Sådan lyder den danske oversættelse af det klassiske kulthit fra ‘The Clash’ fra starten af 1980’erne, og der kan være noget om snakken, når vi tager Cristiano Ronaldos Manchester United-situation med ind i den musikalske ligning.

Medier: De Jong-transfer trækker i langdrag – her er årsagen!

For selvom klubben angiveligt tidligere har meldt ud, at han IKKE er til salg, har et utal af klubber meldt deres interesse. Herunder Bayern München, Chelsea, FC Barcelona og Napoli. Men nu skulle der være nyt i sagen, ifølge Sky Sports.

De beretter, at klubben er lydhøre overfor bud på den 37-årige angriberveteran, som har kontraktudløb næste sommer.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Ronaldos agent, Jorge Mendes, har brugt de seneste par uger på at sælge ‘Cristiano-effekten’ til andre klubber, forklarer det engelske stormedie. Altså er der tale om den samlede pakke med en drønfarlig angriber, der gennem sine sociale medier har en rækkevide og følgerskare, som kun de færreste kan forstå. Kort sagt en markedsføringsmæssig bombe af en transfer.

Ronaldo puster til transferrygte – fraværende i Uniteds indledende optakt

Ronaldo har ved flere lejligheder givet udtryk for, at det særligt er manglen på Champions League-fodbold, som er kerneproblemet i forhold til at blive i den røde Manchester-klub.

Den portugisiske verdensstjerne har da også været med i Champions League-kampagnen hvert eneste år, siden han blev hentet til Manchester United i 2003. Her er det efterfølgende blevet til 183 optrædener, 140 mål og 42 oplæg i verdens største turnering.

Portræt: Christiano Ronaldo – Rekordindehaveren fra det portugisiske øhav

I seneste sæson blev Cristiano Ronaldo endnu en gang topscorer, da han nettede 24 mål på tværs af alle turneringer for ‘The Red Devils’.

Men spørgsmålet er, om den komplette angriber har råbt ‘siuuu’ for sidste gang iklædt en rød United-uniform på drømmenes teater, Old Trafford.

Timeline

Notifications

Notifikationer