1 min læsningMedie: Ronaldo vil sælges, hvis det rigtige bud kommer

Cristiano Ronaldo skulle angiveligt have bedt Manchester United om et salg, hvis der lander et tilfredsstillende bud på portugiseren.

1 min læsning
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Cristiano Ronaldo, der har et år tilbage af sin kontrakt med Manchester United, har angiveligt bedt om at blive solgt, hvis klubben modtager et tilfredsstillende bud på den 37-årige portugiser.

Således melder The Times, at den portugisiske verdensstjerne ikke ønsker at blive i Manchester United, da klubben qua sin sjetteplads i Premier League ikke har kvalificeret sig til Champions League-fodbold i den kommende sæson.

Netop ønsket om fodbold på højeste niveau i Champions League, er noget der fylder hos Cristiano Ronaldo. I de seneste 19 sæsoner har portugiseren ikke misset en eneste sæson i det forjættede selskab.

Faktisk har Cristiano Ronaldo aldrig spillet en eneste Europe League-kamp, som det kan ende med i den kommende sæson, hvis ikke han bliver solgt.

Med 183 Champions League-optrædener, 140 mål og 42 assists i selvsamme turnering, må det siges, at Cristiano Ronaldo har vist sig som en altdominerende skikkelse i den højest rangeret europæiske turerninger.

Timeline

Notifications

Notifikationer