LaLiga

Medier: De Jong-transfer trækker i langdrag – her er årsagen!

FC Barcelonas hollandske midtbanejuvel, Frenkie de Jong, er efter alt at dømme tæt på en genforening med Erik ten Hag i Manchester United. Men en udskudt løn mudrer forhandlingerne.

Frenkie de Jong mangler at få udbetalt en masse millioner fra FC Barcelona
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

25-årige Frenkie de Jong fra FC Barcelona har længe været på ønskelisten hos Manchester Uniteds nytilkomne træner, nemlig landsmanden Erik ten Hag.

De kender hinanden fra deres fælles tid hos de hollandske mestre fra Ajax Amsterdam – og alt i måne, sol og stjerner peger også på en genforening.

Der er bare det lille ‘men’, at Barca har nogle komplicerede udsatte lønproblematikker med den hollandske landsholdsspiller. Det skriver flere engelske medier, der melder om en udskudt lønpakke, som endnu ikke er blevet indfriet.

Avis: Så meget kommer AC til at tjene i Barca

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Der er tale om en udskudt løn for de seneste to sæsoner i Barca-regi. Her er gælden efterhånden rendt op i hele 17 millioner pund, der er omtrent 150 millioner danske kroner. I og med det endnu ikke er kommet i stand, hvordan udbetalingen af denne skal disponeres, har det altså sat sig som en klods om forhandlingsbenet og vanskeliggjort et United-skifte.

Et flertal af engelske medier skrev for under en uge siden, at klubberne ellers er enige om en overgangssum. En handel, der ifølge flere troværdige medier og transferjournalister, kan løbe op i 80 millioner euro, der svarer til 595 millioner kroner. Men det er sat på pause for en stund.

Frenkie de Jong har da også fortsat kontrakt med ‘Blaugrana’ frem til sommeren 2o26, men en transfer til United lurer fortsat ude i horisonten.

Den catalanske storklub skal bare lige have styr på finanserne – for en sjælden gangs skyld.

Chelsea ligger på lur: Klar hvis konkurrents forhandlinger med Barca-stjerne kollapser

Klubpræsidenten hos FC Barcelona har endvidere udtalt, at de Jong ikke er til salg – og at han ønsker at blive i klubben. Det kan du læse mere om HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P