1 min læsningChelsea ligger på lur: Klar hvis konkurrents forhandlinger med Barca-stjerne kollapser

Chelsea positionerer sig til at overhale Manchester United indenom, hvis forhandlingerne med Barca-stjerne falder til jorden.

1 min læsning
Soccer Football - LaLiga - FC Barcelona v Cadiz - Camp Nou, Barcelona, Spain - April 18, 2022 FC Barcelona's Frenkie de Jong during the warm up REUTERS/Albert Gea
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona har døjet med økonomien i en længere periode. Det har ført til et udsalg af TV-rettigheder, mens en af holdets største stjerner kan forlade Camp Nou denne sommer.

De seneste uger har rygterne om Frenkie de Jongs fremtid primært omhandlet Manchester United, men nu melder Chelsea sig på banen.

London-klubben står ifølge The Guardian klar i kulissen, hvis aftalen med Manchester United falder igennem.

Den engelske avis erfarer, at Manchester United er blevet enige med FC Barcelona om en transfersum på godt 500 millioner kroner, men aftalen med de Jong er endnu ikke på plads.

Den hollandske stjerne har tidligere ytret et ønske om at blive i Barca, men det tyder nu på, at det har ændret sig. Hollænderen skulle være klar på at indtage Old Trafford, men der er fortsat en enkelt udfordring.

AC siger farvel til Chelsea: Det har ikke været en let beslutning

Barca-stjernens største bekymring med et skifte til Manchester United er, at den engelske storklub ikke skal spille Champions League i næste sæson, hvilket tilsyneladende er et stort mål for de Jong.

Dermed kan hollænderen muligvis ende hos Chelsea, der samtidig har flere handler i gang. Ifølge The Guardian arbejder Thomas Tuchel og co. fortsat på at bringe Raphinha til klubben, mens Mathijs de Ligt og Jules Kounde nævnes som mulige forstærkninger til Chelsea-defensiven.

Timeline

Notifications

Notifikationer