2 min læsningBarca-boss med klar besked: Vi har ingen planer om at sælge

Frenkie de Jong har hele sommeren været rygtet til Manchester United, men står det til FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, kommer det ikke til at ske.

2 min læsning
Frenkie de Jong, Manchester United, FC Barcelona, Joan Laporta, Ousmane Dembélé.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United har fortsat sommerens første signing til gode, og nu er der efter alt at dømme dårligt nyt til de mange United-fans, der håber på at få præsenteret en perlerække af forstærkninger denne sommer.

‘De røde djævle’ skulle angiveligt være tæt på at hente FC Barcelonas hollandske midtbanespiller, Frenkie de Jong, men de seneste meldinger tyder på, at det nok ikke er helt så lige til som først antaget.

I hvert fald vil FC Barcelona-præsident Joan Laporta gøre sit til, at den 25-årige stjerne bliver i den catalanske storklub.

– Der er mange klubber, der vil have ham – ikke kun Manchester United. Vi har ingen intentioner om at sælge ham, og han vil gerne selv blive.

– Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at beholde Frenkie, men der er også en problematik omkring lønnen, som bliver nødt til at blive justeret, siger Barca-præsidenten ifølge den italienske journalist, Fabrizio Romano.

Frenkie de Jongs nuværende kontrakt med FC Barcelona løber frem til sommeren 2026.

Udover Frenkie de Jong, giver Barca-præsidenten også en status på situationen med Ousmane Dembélé, hvis kontrakt netop er udløbet.

Til trods for mange spekulationer siden efteråret, har franskmanden hverken forlænget eller fundet sig en ny klub endnu. Senest skulle Chelsea har lagt sig i førersædet i kampen om Dembélés underskrift.

Flere medier beretter nu om, at FC Barcelona og Dembélé skulle være nået til enighed om en ny kontrakt, og Joan Laporta bekræfter da også, at man gerne vil beholde assistmageren.

– Hvis han accepterer vores økonomiske vilkår, så bliver han. Vi har ikke sat en tidsbegrænsning for noget som helst.

FC Barcelona-præsident: På denne dag bliver AC præsenteret

FC Barcelona fik for nyligt en enorm kapitalindsprøjtning, og har dermed formentlig forbedret sine forudsætninger for at holde på spillere samt hente forstærkninger denne sommer. Det kan du læse mere om HER.

Timeline

Notifications

Notifikationer