2 min læsningLangt om længe: “AC” bliver præsenteret i FC Barcelona – se det her!

Andreas Christensen er endelig på plads i FC Barcelona. I dag blev han så præsenteret for fuld musik i den catalanske storklub.

2 min læsning
Andreas Christensen kysser klublogoet
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

26-årige Andreas Christensen blev mandag offentliggjort som ny FC Barcelona-spiller. Det skete efter mange måneders tunge rygter om et skifte til storklubben fra den spanske storby. Her indtræder han nu, som den blot sjette dansker i klubbens historien. 

I dag er han så helt officielt blevet præsenteret på græstæppet i Barcelona, hvor han har fået en aftale frem til sommeren 2026.

Avis: Så meget kommer AC til at tjene i Barca

Andreas Christensen, populært kaldt “AC”, har i forbindelse med præsentationen fortalt klubpræsidenten Joan Laporta, at FC Barcelona altid har været hans drømmeklub.

– Da han var otte år gammel, skrev han på et stykke papir, at én af hans største drømme var at skifte til FC Barcelona. Det er det, vi ønsker af spillerne her i klubben – at dem der spiller for førsteholdet, drømmer om at gøre det, lyder det således fra Laporta.

Medier: De Jong-transfer trækker i langdrag – her er årsagen!

Andreas Christensen er blevet udstyret med en vild kontrakt, som blandt andet har en frikøbsklausul på himmelråbende 3,7 milliarder danske kroner. Det kan du læse mere om HER.

Du kan endvidere se den danske landsholdsprofil foretage de klassiske præsentationsdriblinger i nedenstående video.

Timeline

Notifications

Notifikationer