2 min læsningOfficielt: Andreas Christensen præsenteret i Barca med vanvittig frikøbsklausul

Andreas Christensens har skrevet under med FC Barcelona. I kontrakten er der indskrevet en vild frikøbsklausul.

2 min læsning
Foto: FCbarcelona.com

Andreas Christensen har længe været rygtet til FC Barcelona på en fri transfer – skiftet har ladet vente på sig, men det er nu officielt. Det skriver den catalanske klub på sin hjemmeside.

Det har længe været offentligt kendt, at et skifte var undervejs, men problemer med økonomien i FC Barcelona har forsinket offentliggørelsen. Den danske midtstopper melder sin ankomst i Barcelona efter otte år i Chelsea.

Andreas Christensen har skrevet under på en fireårig kontrakt med FC Barcelona, der desuden har sikret, at danskeren har en svimlende frikøbsklausul.

Hvis en anden klub vil købe ‘AC’ fri fra Catalonien, kræver det et engangsbeløb på 3,7 milliarder danske kroner.

Den 26-årige forsvarsspiller præsenteres officielt i FC Barcelona. Det er første gang Andreas Christensen er købt af en ny klub siden 2012, hvor han blev købt til Chelsea.

‘AC’ skiftede dengang direkte fra Brøndby’s U17-hold til Chelseas ungdomsafdeling, og udover et toårigt lejeophold i Borussia Mönchengladbach har midtstopperen været at finde på Stamford Bridge siden.

Medie: Cristiano Ronaldo overvejes i Chelsea

I en alder af 26 år har Andreas Christensen nået 57 landskampe for Danmark med to mål til følge. Særligt målet mod Rusland ved sommerens EM-slutrunde imponerede, da den ellers rolige midtstopper tordnede bolden ind i Ruslands mål under Danmarks 4-1 sejr i gruppespillet.

Timeline

Notifications

Notifikationer