3 min læsningMads Emil Madsen: AGF ville mig mest, og jeg ville gerne væk

Mads Emil Madsen havde flere tilbud, men AGF ville ham bare dét mere - og så var det ellers ikke svært at vinke farvel til Slavia Prag, som han gerne ville væk fra.

3 min læsning
Mads Emil Madsen skifter til AGF
Foto: agf.dk

Mads Emil Madsen har haft travlt de seneste dage.

Fredag blev han præsenteret som ny spiller i AGF, og allerede lørdag fik han sig lidt af en ilddåb, da han blev skiftet ind i testkampen ude mod Brøndby.

Den tidligere SIF-profil brokker sig dog næppe, for han så frem til at komme væk fra sin nu tidligere arbejdsgiver, Slavia Prag, hvor han har spillet den seneste sæson – dog uden for alvor at bide sig fast på holdet.

– Det var en lang proces, hvor jeg hele tiden følte, at jeg kom tættere på holdet. Jeg fik en masse indhop og så videre, men aldrig rigtig kom sådan kontinuerligt ind. Til sidst ville jeg egentlig gerne væk, og så endte jeg med at ryge lidt ud af holdet. Så det var lidt et mærkeligt år, hvor jeg hele tiden kæmpede på at komme tættere og tættere på, men aldrig rigtig fik bidt mig fast, siger han til campo.dk.

Da først beslutningen om at forlade den tjekkiske storklub var truffet, skulle der ledes efter en ny klub. Her var der, ifølge AGF’s sportschef, Stig Inge Bjørnebye, stor rift om Mads Emil Madsens underskrift.

Den 24-årige midtbanespiller selv fortæller, at han ikke nødvendigvis havde en plan om at ville hjem til Danmark, men at AGF ganske enkelt ville ham dét mere, end de andre bejlere.

– Det var ikke, fordi at jeg som sådan ville tilbage til Danmark for enhver pris. Det var mere, fordi jeg følte, at AGF var dem, der ville mig mest, ud af den interesse, der var. Og jeg ville gerne væk fra Slavia (Prag, red.), fordi jeg gerne ville have noget spilletid. Så det var egentlig her, jeg fik det bedste indtryk af, at de ville mig, og jeg samtidig kan udvikle mig.

– Det var der, jeg fik det bedste indtryk. Derudover er det jo også en stor klub og en stor by, en fed by. Så det var primært, fordi de ville mig mest – men også mange andre ting såsom de gode faciliteter og en fed by.

AGF’s nyindkøb: Det var dér, jeg bestemte mig

Den kreative og løbestærke midtbanespiller er nu blevet udstyret med en kontrakt frem til udgangen af 2026. Men selvom kontrakten er lang, er det ikke nødvendigvis planen, at han skal blive i Aarhus-klubben i fire og et halvt år – i hvert fald er drømmene om endnu en udlandstur ikke begravet helt.

– Jeg har da stadigvæk ambitioner, men det er slet ikke noget, jeg har tænkt over nu. Nu handler det om at spille her, og gøre det så godt som muligt. Så må vi se, hvad fremtiden bringer. Jeg har kun fokus på at gøre det godt i AGF-trøjen, slutter han til campo.dk.

AGF-sportschef: To grunde til positiv reaktion fra spillertruppen før Superligaens start

Mads Emil Madsen blev solgt fra Silkeborg IF til østrigske LASK Linz i sommeren 2020, hvor det blev til i alt 32 kampe. Året efter gik turen til Slavia Prag, hvor det blev til mere beskedne 17 optrædener. Nu står den på AGF og Superligaen.

Timeline

Notifications

Notifikationer