2 min læsningAGF-sportschef: To grunde til positiv reaktion fra spillertruppen før Superligaens start

Stig Inge Bjørnebye forventer, at der kommer en reaktion fra AGF-truppen ovenpå en svær sæson og et trænerskifte.

2 min læsning
Stig Inge Bjørnebye fortæller, at der aldrig har været en konflikt med AGF og Jon Dagur Thorsteinsson
Foto: Frederik Sindberg/AGF

AGF havde i 21/22-udgaven af Superligaen et svært år, hvor den aarhusianske traditionsklub flirtede med nedrykning igennem sæsonen.

Til sidst sikrede de hvidblusede fra Fredensvang sig overlevelse, mens Vejle og SønderjyskE trak det korteste strå og endte med en tur i 1. division.

Overlevelse blev det ikke til for David Nielsen i trænersædet, hvorfor AGF nu har Uwe Rösler på plads som cheftræner.

Netop den svære overlevelse og udskiftningen på trænerbænken ser AGF’s sportschef, Stig Inge Bjørnebye, som en fordel før den kommende superligasæson. Det fortæller den norske sportschef til campo.dk.

– Jeg forventer, at energiniveauet stiger hos de spillere, der var her sidste år. De gik igennem en svær periode i det forgangne, og vi har fået en ny træner ind, der kommer med en anden energi. Jeg regner med, at der kommer en reaktion fra de spillere, fortæller Stig Inge Bjørnebye til campo.dk.

Bjørnebye ser samtidig ind i et transfervindue, hvor alt fortsat kan ske. Derfor vil den norske sportschef være årvågen og klar, hvis nogle klubber pludselig ringer på AGF’s dør.

– Personligt er jeg klar over, at markedet er ved at live op. Vi skal respektere, at der kan være interesse om vores spillere, som vi ikke kender til endnu. Så vi kan ikke planlægge det hele endnu. Så kan vi blive fanget, hvis vi pludselig mister to spillere, fortæller AGF-chefen.

AGF’s nyindkøb: Det var dér, jeg bestemte mig

Du kan se hele interviewet med Bjørnebye i toppen af artiklen.

AGF åbner sæsonen med en svær udekamp, når Uwe Röslers tropper skal krydse landet og spille på Brøndby Stadion den 17. juli.

Timeline

Notifications

Notifikationer