2 min læsningAGF-sportschef om ny spiller: Vi har villet hente ham i et år

AGF's sportschef, Stig Inge Bjørnebye, afslører, at klubben har villet hente sin nye spiller Mads Emil Madsen igennem et år.

2 min læsning
Mads Emil Madsen skifter til AGF
Foto: agf.dk

Mads Emil Madsen er netop skiftet til AGF fra Slavia Prag. Men AGF-sportschef, Stig Inge Bjørnebye, har faktisk villet hente ham et helt år.

Og AGF var i stor konkurrence for at hente den tidligere Silkeborg-spiller, fortæller sportschefen til campo.dk.

– Vi har forsøgt at få gennemført denne handel stort hele sidste år, men det har ikke været muligt, for han valgte Slavia Prag. Vi forsøgte ellers inden da. Han ville selvfølgelig stadig blive i udlandet, men det er nogle andre omstændigheder nu. Han ville gerne hjem, og han var faktisk meget ivrig efter at komme til os (AGF, red.), siger Stig Inge Bjørnebye og fortsætter:

– Der var ret stor konkurrence for at få hans underskrift, så vi er meget glade for at det er lykkes, fordi vi havde ham på listen i så lang tid, og jeg har altid synes godt om ham, siger Stig Inge Bjørnebye til campo.dk.

Officielt: AGF henter dansker i Slavia Prag

Sportschefen mener, klubbens nye spiller kan bidrage på holdet med andre kvaliteter, end der i forvejen findes.

– Han repræsenterer noget som spiller, som vi nok ikke har i forvejen. En venstrebenet med kreativitet og præcision, godt blik for spillet og en meget stor løbekapacitet. Dét kombineret med fremragende fodboldevner. Jeg synes, det giver mening, og det passer godt ind i det, vi forsøger at opnå fremadrettet, siger Stig Inge Bjørnebye og fortsætter:

– Vi havde en hård sæson, og man bliver nødt til at kigge på, hvor og hvordan, man kan forbedre sig. Jeg tror, at Mads Emil kommer til at repræsentere nogle spændende kvaliteter – både for holdet, men også for fansene.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

Mads Emil Madsen er som nævnt kommet til AGF fra den tjekkiske hovedstadsklub Slavia Prag, hvor det blev til 17 kampe efter skiftet fra østrigske LASK Linz. I Østrig fik midtbanespilleren 32 kampe, efter skiftet fra Silkeborg IF.

Timeline

Notifications

Notifikationer