2 min læsningFeyenoord-træner efter kæmpe FCK-lussing: Foretrækker stærke modstandere

Feyenoord spillede i går en træningskamp mod de danske mestre fra F.C. København, der endte med en decideret massakre og et kæmpe nederlag til det hollandske hold.

2 min læsning
FCK slagtede Feyenoord
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Det er godt en måned siden, at Feyenoord spillede Conference League-finale mod AS Roma, hvor de tabte 1-o til José Mourinhos tropper.

I går skulle de så i aktion igen – denne gang mod de forsvarende danske mestre fra F.C. København i en træningskamp. Her endte det med et decimerende nederlag til den hollandske topklub på hele 7-0 (med stillingen 5-0 ved pausen).

Mads Emil Madsen: AGF ville mig mest, og jeg ville gerne væk

Feyenoord stillede da også op med en del breddespillere og en håndfuld fra akademiet, mens målmanden Justin Bijlow var den eneste genganger fra Conference League-finalen. Det til trods, var det en desillusioneret cheftræner, der udtalte sig efter kampen.

– At tabe den første kamp efter en finale med 0-7 er smertefuldt. Så ville vi score et par mål og tænke, at vi er meget gode, lyder det fra cheftræneren Arne Slot til bd.nl.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Han afviser dog, at Feyenoord nok skulle have set sig om efter en mere overkommelig modstander. Han ønskede at blive udfordret.

– Jeg foretrækker at møde stærke modstandere med det samme, siger han afsluttende.

Ærgerlig Wilshere: Jeg havde gerne set ham i Arsenal!

Udfordret er måske at underdrive det hele en kende, men ikke desto mindre fik de altså en massiv afklapsning. Det har FCK-bossen Jess Thorup ligeledes udtalt sig om:

– Ja, det lyder voldsomt, og det var heller ikke den kamp, vi havde håbet på og havde brug for, og Feyenoord-holdet havde helt sikkert ikke den kvalitet, som vi havde aftalt, forklarer han lettere irriteret til FCK’s hjemmeside.

Medie: Nu er FCM’s dyreste transfer nogensinde på vej hjem

F.C. København indleder superligasæsonen d. 17. juli i Parken, når oprykkerklubben AC Horsens gæster de danske mestre.

Timeline

Notifications

Notifikationer