Premier League

Ærgerlig Wilshere: Jeg havde gerne set ham i Arsenal!

Jack Wilshere fortæller til et engelsk medie, at han begræder Arsenals glippede Premier League-handel.

Jack Wilshere er ny mand på Fredensvang ifølge Aarhus Stifstidende
AGF forstærker sig med ingen ringere end Jack Wilshere. Foto: Arsenal FC

Leeds-stjernen Raphinha var angiveligt tæt på at rykke til det nordlige London, hvor Arsenal var klar til at skrive under med ham.

I mellemtiden har både Chelsea og FC Barcelona så overhalet ‘The Gunners’ indenom i jagten på den tekniske brasilianer – og det ærgrer Jack Wilshere noget så gevaldigt. Det fortæller den tidligere engelske landsholdsspiller til TALKsport.

Medier: Chelsea og Barca i budkrig om Raphinha – Arsenal vil hente gammel kending hjem i stedet for!

– Jeg er så ærgerlig, men jeg forstår godt, han vil til FC Barcelona. Spillere som Ronaldinho og Neymar spillede der – og blev forløst, lyder det fra den kontraktfrie englænder.

Han havde ellers set Raphinha som en regulær drømmesigning, men da Arsenal virker ikke til at ville kæmpe mod Chelsea og Barca i deres budkrig, virker transferen tabt på gulvet.

– Jeg ville dog have elsket, hvis han kom til Arsenal. Han er en fantastisk spiller, men desværre ser det ikke ud til at hænde, siger Wilshere som også selv er gået i tænkeboks om sin fremtid. Læs mere om det HER.

Det er dog vigtigt at understrege, at Raphinha selv har bedyret, at han gerne vil til Spanien for at spille for den catalanske storklub – og det forbedrer ingenlunde oddsene for en handel af den 25-årige assistmager.

Af denne grund har Arsenal også rettet deres fokus andetsteds hen. Nemlig på Bayern Münchens Serge Gnabry, som har en fortid hos London-klubben.

Spansk medie: Barca-franskmand med endnu en kovending

Det er dog kommet frem i dag, at Barca omsider er ved at forlænge kontrakten med Ousmane Dembélé – og det kan måske få betydning for Raphinhas fremtidige valg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P