2 min læsningBo Henriksen om tilbagevendt spidsangriber: Alt er muligt!

I seneste sæson var Sory Kaba udlejet til belgisk fodbold, men de valgte ikke at gøre brug af købsoptionen på angriberen. Nu fortæller cheftræner i FC Midtjylland, Bo Henriksen, om den store angriber har en fremtid hos superliga-sølvvinderne.

2 min læsning
Sory Kaba er tilbage i FC Midtjylland
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Da Bo Henriksen tiltrådte som cheftræner i FC Midtjylland for et år siden, stod det hurtigt klart, at Sory Kaba ikke var en del af fremtidsplanerne på Heden.

Angriberen blev hurtigt en persona non grata i klubben, hvor interne kontroverser overskyggede alt. Derfor røg han på transferlisten, og det hele endte med et lejemål til belgisk fodbold, hvor OG Leuven fik en gedigen købsklausul på Kaba.

Men på trods af en hæderlig sæson i Belgien med 12 mål og tre assists i 29 kampe, rakte det ikke til et køb af den karakteristisk hårfarvede spydpids.

Eriksen på besøg i hjerteklub – fremtiden er fortsat et ubeskrevet blad

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Flere udenlandske og danske medier berettede, at der sågar var halv pris på Kaba, som FCM gav i omegnen af 22 millioner for i 2019. Men noget har alligevel manglet i forhold til at få handlen effektueret.

Derfor er han tilbage hos superliga-sølvvinderne, hvor han så sent som i går blev sen matchvinder i en testkamp mod AaB i Vildbjerg.

Ny FCM-spiller: Regner ikke med at dominere fra start…men

Står det til Bo Henriksen, vil han da heller ikke udelukke, at 26-årige Kaba kan have en fremtid i klubben. Det fortæller han til Herning Folkeblad.

– Alt er muligt, hvis han er bedre end de andre. Vi må se, hvad der sker i løbet af transfervinduet, men det, der er afgørende for mig, er at fokusere på de spillere, vi har. Der er Kaba én af dem lige nu, og han får lige så meget kærlighed, ros og god behandling som de andre, forklarer FCM-bossen og tilføjer:

– Så hvis han gør sit bedste og er den bedste, så er det de bedste, der spiller, slutter Bo Henriksen.

Sory Kaba har fortsat en kontrakt med FC Midtjylland i to år, der gælder frem til sommeren 2024.

Timeline

Notifications

Notifikationer