1 min læsningNy FCM-spiller: Regner ikke med at dominere fra start…men

Stefan Gartenmann er skiftet til FC Midtjylland på en fri transfer. Han regner ikke med at være fast mand fra sæsonstart. Men den 25-årige forsvarer tror på sin plads på holdet.

1 min læsning
FC Midtjylland henter Stefan Gartenmann i SønderjyskE
Foto: FCM.dk.

Stefan Gartenmann er skiftet fra superliganedrykkerne SønderjyskE til sølvvinderne fra FC Midtjylland på en fri transfer.

Men selv om der er niveauforskel på de to klubber, tror den 25-årige midtstopper, at han kommer til at bide sig mere og mere fast på holdet i det midtjyske, selvom det nok ikke sker fra starten. Det fortæller han i et interview med campo.dk.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Der er da nok ingen tvivl om, at hverken klubben eller jeg regner med, at jeg bare skal ind og dominere holdet til at starte med. Men jeg håber, jeg kommer til at få min chance her i efteråret, fordi vi har så mange kampe, siger Stefan Gartenmann til campo.dk og fortsætter:

– Og så regner jeg med stille og roligt at kunne spille mig tættere og tættere på holdet. Så er det jo kun mine præstationer og mit niveau, der kan afgøre, hvor lang tid det eventuelt skal tage at spille sig helt tæt på.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

Med andre ord er Gartenmann ikke kommet til FC Midtjylland for at sidde på bænken.

– Jeg er her med et formål, og det er at blive bedre og dermed også kunne yde en større indsats for holdet, fastslår han.

Timeline

Notifications

Notifikationer