2 min læsningEriksen på besøg i hjerteklub – fremtiden er fortsat et ubeskrevet blad

Christian Eriksen var tidligere på ugen forbi hans barndomsklub, Middelfart Gymnastik & Boldklub, som kunne fejre jubilæum. Her blev han også spurgt ind til, hvordan fremtiden ser ud for danskeren.

2 min læsning
Christian Eriksen var på besøg i sin hjemby
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen kiggede forbi til sæsonens sidste træning i sin barndomsklub, Middelfart Gymnastik & Boldklub, som blev taget med fodboldsokkerne nede, da den danske fodboldstjerne pludseligt dukkede op. 

Men der var en ganske god grund til fremmødet. Det er nemlig ti år siden, at Eriksen donerede en kunststofbane til klubben – en såkaldt ‘Johan Cruyff-bane’, som alle byens borgere i Middelfart har fået megen glæde af.

– Bare det at kunne møde op og spille med dem. Det giver forhåbentlig en masse minder og et lille afbræk fra den normale hverdag, forklarer Christian Eriksen til TV2 Fyn med et stort smil på læben om de unge drenge, som han selv spillede med på dagen.

Medie: Premier League-profil skal til lægetjek i Manchester City fredag

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Christian Eriksen har hele sin karriere holdt kontakten til barndomsklubben, hvor særligt klubbens afdeling for spillere med psykiske eller fysiske handicaps, MG & BK United, har været en høj prioritet.

Christian Eriksens uvisse fremtid

Journalisterne kunne heller ikke undgå, at spørge ind til hans klubsituation og de mange rygter, der florerer. Men det var en tavs dansk landsholdsspiller, som svarede meget konventionelt.

– Jeg kan ikke sige noget om fremtiden, lød det fra en munter Christian Eriksen til TV2 Fyn, der altså endnu ikke har taget en beslutning om sin fremtid.

Seneste nyt: United nærmer sig de Jong – Eriksen træffer snart sin beslutning

Kontrakten med Brentford er ellers udløbet, hvorfor han er frit tilgængelig på markedet. Flere engelske medier sender den danske kreatør til andre ligarivaler fra Premier League. Det kan du læse mere om i ovenstående artikel.

Timeline

Notifications

Notifikationer