3F Superligaen

Flere kulturbærere har forladt AaB – nu skal hierarkiet falde på plads

I dette vindue har AaB mistet to vigtige spillere i klubbens hierarki og anførergruppe. Nu skal det hele falde på plads.

AaB's cheftræner Lars Friis under superligakampen mellem Randers FC og AaB på Cepheus Park Randers, onsdag den 11. maj 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

I sommerens transfervindue har AaB allerede vinket farvel til kulturbærere Rasmus Thelander og Jacob Rinne, der tilsammen kan prale med 11 år i de rødhvide striber.

De to efterlader et hul i toppen af hierarkiet, ligesom de efterlader Lucas Andersen og Mathias Ross, som de eneste spillere i AaB’s anførergruppe.

Officielt: Tidligere FC Nordsjælland-stjernefrø skifter til tyrkisk storklub

Overfor Campo.dk fortæller AaB-træner Lars Friis, at han regner med afklaring på hullerne i hierarkiet og anførergruppen i løbet af de næste par uger.

– Hierarkiet skal ligesom falde på plads. Det er noget af det, der bliver etableret her i opstarten. De nye skal også være med til at etablere det, siger Lars Friis og fortsætter.

– Vi har en anførergruppe i AaB, og der skal vi have fundet et par nye navne. Det handler både om, hvad der foregår på og udenfor banen, siger AaB-træneren til Campo.dk.

AaB startede træningen forrige søndag, og flere spillere har tilsyneladende været aktive i deres ferie. Derfor ser Friis også positivt på opstarten.

– Det ser godt ud. Jeg kan ikke pege en enkelt ud, der har været exceptionel, fordi der er mange, som har været dygtige og aktive i ferien, mens nogle andre måske har holdt lidt for meget ferie, griner Lars Friis.

AaB-profil på vej væk? Vi forhandler lige nu

AaB spiller torsdag træningskamp i Vildbjerg, hvor sidste sæsons sølvvindere fra FC Midtjylland byder nordjyderne op til dans.

Derefter følger to fridage for spillerne, inden hele truppen sætter kurs mod træningslejr i Polen, hvor formen skal finpudses før sæsonstarten den 17. juli mod sidste sæsons playoff-modstandere fra Viborg.

Her kan en ny formation komme i spil for aalborgenserne. Læs mere om det her!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P