1 min læsningAaB-profil på vej væk? Vi forhandler lige nu

AaB's sportschef, Inge André Olsen, fortæller, at der er meget interesse om klubbens profil, og at man lige nu forhandler om en transfer.

1 min læsning
Iver Fossum kan være på vej væk fra AaB
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

AaB’s sportschef, Inge André Olsen, fortæller til Nordjyske, at der lige nu er interesse for flere af klubbens spillere. Især én, der lige nu forhandles et skifte med.

Norske Iver Fossum er der blevet budt på flere gange, og AaB har både afslået og forhandlet om den 25-årige midtbanespiller.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Netop nu forhandler man om et skifte væk for Fossum, forklarer sportschefen, der dog ikke kommer ind på, hvilken klub – eller klubber – der er tale om. Også flere af klubbens andre profiler er der interesse for, fortæller han.

– Lige nu er der interesse for Louka Prip, Malthe Højholt og Iver Fossum. Det er klart Fossum, som der er mest aktivitet omkring lige nu. Det er ham, vi har fået flest bud på. Vi har både afslået og forhandlet om ham, og det gør vi også lige nu, siger Inge André Olsen til Nordjyske.

Ny AaB-brasilianer lover mål ovenpå intens første træningsuge

Iver Fossum har haft pæn succes i AaB siden sin ankomst fra Hannover 96 i 2019. Kontrakten med Fossum udløber til næste sommer, så skal der hentes en fornuftig transfersum på nordmanden, er det nok i dette transfervindue, AaB skal tage afsked med ham.

Timeline

Notifications

Notifikationer