2 min læsningMens FC Barcelona venter på svar: Disse tre klubber vil hente Dembélé

Ousmane Dembélé er en eftertragtet herre denne sommer, hvor der angiveligt skulle stå tre storklubber i kø for at sikre sig franskmandens underskrift.

2 min læsning
Ousmane Dembélé FC Barcelona Europa League
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

25-årige Ousmane Dembélés fremtid har længe været et stort spørgsmålstegn.

Den teknisk stærke FC Barcelona-spiller har fået adskillige kontrakttilbud fra catalanerne, men gang på gang er de blevet afvist, hvilket har fået Barca til at opgive franskmanden af flere omgange. Dembélé har dog under hele forløbet slået fast, at han ønsker at fortsætte i Barca og LaLiga, da kantspilleren er glad for at være i klubben.

Det store problem er økonomien, da Barcelona fortsat lider under deres store gæld, mens Dembélé og hans bagland ønsker en stor lønpakke i kontrakttilbudet.

Barca afviser Man United: Så meget koster Frenkie de Jong

Dembélés nuværende kontrakt udløber den 30. juni, hvilket har sat både franskmanden og Barcelona under pres, hvis der skal findes en aftale.

Skulle en aftale ikke falde på plads, så skal den 25-årige kantspiller dog ikke frygte, at der ingen tilbud lander på skrivebordet. Det skriver Marca.

Ifølge det spanske medies oplysninger så er der nemlig tre af de største klubber i Europa, der har et godt øje til Dembélé, og som er villige til at tilbyde FC Barcelona-spilleren en kontrakt.

Marca melder, at både franske Paris Saint-Germain, engelske Chelsea og tyske Bayern München står klar i kulissen og er mere end villige til at tilføje Dembélé til deres stjernespækkede trupper.

Medie: Her af FC Barcelonas plan A i sommerens transfervindue – hvis økonomien holder

FC Barcelona hentede i 2017 Ousmane Dembélé i Borussia Dortmund for 140 millioner euro, hvor franskmanden var udset som erstatningen for Neymar, der blev solgt til PSG samme sommer.

Det er dog aldrig blevet til den store succes for Dembélé i Spanien, hvor det meste af opholdet har været præget af skader og mindre gode præstationer. Franksmanden har på de fem år i Barcelona spillet 150 kampe, hvori han har scoret 32 mål og lavet 34 assist.

Timeline

Notifications

Notifikationer