2 min læsningTransferspillet er i gang: City afviser første Chelsea-bud på stjernespiller

Chelsea har angiveligt fået sit første bud på Manchester City-stjernen Raheem Sterling afvist. Nu vil man gøre et nyt forsøg.

2 min læsning
Raheem Sterling
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mens meget tyder på, at Chelsea snart sender det dyre millionflop Romelu Lukaku tilbage til Italien og Inter, så er man angiveligt gået på jagt efter belgierens afløser på Stamford Bridge.

Her skulle klubben nemlig have udset sig Manchester City-spilleren Raheem Sterling, der er gået fra at være en af Citys allerstørste stjerner til en rolle som indskifter og sporadisk starter på Etihad.

Det vil Chelsea nu forsøge at udnytte, samtidig med at den engelske landsholdsspiller blot har et enkelt år tilbage af sin kontrakt. Med tilgangen af Erling Haaland i Manchester City, spås Sterling da heller ikke større chancer for fast spilletid fremover.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Derfor har Chelsea – ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano – nu gjort sig de første tilnærmelser på Raheem Sterling ved at sende et bud afsted til de engelske mestre.

Her skulle The Blues have budt 25 millioner euro samt diverse klausuler, men det er blevet afvist, da Manchester City angiveligt ønsker et sted mellem 55 og 60 millioner euro for den jamaicanskfødte englænder.

Fra selvsamme kilde forlyder det desuden, at Chelsea nu vil komme med et nyt bud på Sterling, som Manchester City skulle være villige til sælge denne sommer.

27-årige Raheem Sterling har spillet i Manchester City siden sommeren 2015, hvor han skiftede fra Liverpool i en kæmpehandel.

Medie: Chelsea øjner City-profil til en halv milliard

Tidligere har han også repræsenteret London-klubben Queens Park Rangers, hvor han tilbragte mange af sine år på ungdomsniveau.

Nu kan turen så være på vej mod London nok engang, hvis altså Chelsea og Manchester City kan blive enige om en handel.

Timeline

Notifications

Notifikationer