Premier League

Avis: Nyindkøb kan skubbe Højbjerg ud af Tottenham

Tottenham har netop været på rov i Brighton efter en midtbanespiller, og det kan ifølge engelsk avis betyde et exit for Pierre-Emile Højbjerg.

Pierre-Emile Højbjerg
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Pierre-Emile Højbjerg har i den forgangne sæson været stærkt spillende for Tottenham, ligesom han på det danske landshold har taget en større rolle på sig og udviklet sig til en af de absolut bærende kræfter på holdet.

Nu melder The Times dog, at den danske midtbanefighters fremtid i London-klubben kan være i fare, efter Tottenham har hentet Yves Bissouma i Brighton til at forstærke netop midtbanen.

Avisen melder nemlig, at det forventes, at den fremtidige foretrukne centrale midtbane for Antonio Conte i Tottenham kommer til at bestå af netop Yves Bissouma og uruguayanske Rodrigo Bentancur, som klubben hentede i Juventus tilbage i januar.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Dermed vil man ifølge The Times i første omgang skille sig af med midtbanespilleren Harry Winks, mens man altså også overvejer et salg af Pierre-Emile Højbjerg.

Den 26-årige dansker skiftede til Tottenham tilbage i sommeren 2020, hvor han blev købt i Southampton. Pierre-Emile Højbjerg har kontrakt med London-klubben, der hører til på Tottenham Hotspur Stadium til sommeren 2025.

Eftertragtet brasilianer kan skifte til Tottenham

Her er det ind til videre blevet til 101 optrædener for Spurs, hvor Højberg også har nettet fem gange og leveret ni oplæg.

Tottenham skal i den kommende sæson ud og spille gruppespil i Champions League, efter man akkurat sluttede i top fire i den forgangne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P