Premier League

Eftertragtet brasilianer kan skifte til Tottenham

Evertons angriber Richarlison tiltrækker sig interesse fra flere europæiske storklubber. Nu er Tottenham den seneste bejler til brasilianerens underskrift.

Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der har i tidernes løb været mange målfarlige angribere fra det fodboldgale Brasilien. Ronaldo, Romario Rivaldo og Pelé for blot at nævne en lille håndfuld.

Nu er næste skud på stammen 25-årige Richarlison, som til daglig har sin fodboldgang i Everton, hvor han har scoret 11 kasser i den netop overstået sæson.

Den brasilianske angriber er tidligere blevet kædet sammen med Manchester United, PSG og Real Madrid. Men nu melder Tottenham sig også ind blandt de interesserede klubber, skriver Goal.

Richarlison har først kontraktudløb i 2024, hvorfor det må forventes, at Tottenham skal have den helt store muldvarp op af lommen, hvis de skal sikre sig angriberens underskrift.

Der skulle angiveligt allerede været afholdt møder mellem Tottenham og Richarlisons bagland. Dog har disse møder endnu ikke resulteret i et officielt bud fra London-klubben.

Richarlison skiftede i 2018 fra Watford, hvor han kun nåede at spille én sæson, inden Everton hentede ham for knap 300 millioner kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P