2 min læsningOfficielt: Tottenham præsenterer endnu en forstærkning

Tottenham har fredag eftermiddag præsenteret sin tredje transfer i transfervinduet.

2 min læsning
Soccer Football - Premier League - Leeds United v Brighton & Hove Albion - Elland Road, Leeds, Britain - May 15, 2022 Brighton & Hove Albion's Yves Bissouma in action with Leeds United's Junior Firpo REUTERS/Scott Heppell EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Tottenham sluttede akkurat som nummer fire i seneste Premier League-sæson. I jagten på Champions League-succes har klubben fra Nordlondon allerede hentet to spillere, og fredag kom en tredje til.

Yves Bissouma hentes til Tottenham fra Brighton, hvor han har spillet de seneste fire år. Her er det blevet til 123 kampe for malieren.

Midtbanespilleren har sat sin underskrift på en fireårig kontrakt, der udløber i sommeren 2026.

Bissouma har udover de mange kampe hos Brighton spillet 23 kampe for Malis landshold, hvor han i 2016 blev sølvvinder ved African Nations Cup. Hovedpersonen fortæller at Tottenhams placering i top fire, har gjort London-klubben attraktiv.

– Jeg er meget glad for at være her. Meget glad for at være spiller i Spurs. Nu håber jeg, at vi får en god sæson. Jeg vil give alt i forsøget på at vinde hver kamp og forsøge at blive i toppen, men som alle ved, så er Premier League ikke nem. Vi skal arbejde rigtig hårdt for at nå vores mål.

Officielt: Tottenham henter ny målmand

– Det er min drøm at spille Champions League. Jeg kan huske, da jeg var mindre, så jeg Champions League hver dag. Jeg kan ikke tro, at jeg skal spille Champions League med Spurs. Jeg er så glad. Jeg vil bare takke min mor, min far, min agent – tak til alle og tak til Spurs også, siger Bissouma.

Den dynamiske midtbanespiller slutter sig til Fraser Forster og Ivan Perisic, der tidligere på måneden blev præsenteret som nye Tottenham-spillere.

Timeline

Notifications

Notifikationer