Dansk Fodbold

Bekymret Hjulmand: De røde lamper blinker overalt!

Kasper Hjulmand har måtte sande, at det danske landshold har været udsat for et meget tæt kampprogram med tydelige konsekvenser for spillernes ve og vel.

Kasper Hjulmand og det danske landshold er udfordret af et tæt program
Foto: Franck FIFE / AFP

Det danske kampprogram har været hårdt og trukket mange tænder ud, og det bekymrer den danske landsholdstræner, Kasper Hjulmand.

Det er senest eksemplificeret ved en overbelastet Thomas Delaney, der er gledet ud af landsholdstruppen, mens også Christian Nørgaard, Kasper Dolberg og Yussuf Poulsen er hjemsendt grundet skader.

I aften gælder kampen mod Østrig i Nations League, som det danske landshold seneste slog smalt med en 2-1 sejr på udebane.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– De røde lamper blinker overalt hos os. Men vi skal nok finde nogle spillere, der er friske og klar til opgaven, lyder det fra Kasper Hjulmand til TV2 News.

Den danske landstræner skal derfor gennemtænke situationen grundigt, inden han i aften skal sætte sit hold til kampen mod Østrig i Parken, hvor han skal finde frem til de seks stamspillere, der kan holde til samtlige spilleminutter.

Fodboldfest i Fælledparken aflyses

– På den måde bliver det lidt af et puslespil, hvordan vi kommer gennem kampen. Det her er i hvert fald en meget anderledes måde at planlægge en kamp på, slutter Kasper Hjulmand, der ser frem til at få hjælp fra lægterne på den elektriske hjemmebane i Parken på Østerbro.

Danmark tager imod Ralf Rangnicks østrigske mandskab kl. 20:45. Du kan se opgøret på TV2 eller TV2 Play. Få hele overblikket over de største kampe i vores TV Guide.

Benfica bekræfter: Topangriber er kun et lægetjek fra at kalde sig Liverpool-spiller

Desuden bliver Danmarks tredje og sidste VM-modstander fundet, når Australien møder Peru i den altafgørende kamp om at komme med til VM i Qatar til november. Kampen bliver spillet kl. 20:00 dansk tid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P